ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ-ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

Έχοντας υπόψη τα άρθρα 6, 7 & 8 του Καταστατικού του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Κοινωνική Αλληλεγγύη» ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ «Η Αγία Ευφροσύνη» το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί σε Γενική Συνέλευση τα Μέλη του Ασύλου Ανιάτων Πατρών την 7η Ιουνίου  2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 πμ με θέματα:

 

  1. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2019.
  3.  Έγκριση  Ισολογισμού οικονομικού έτους 2019.
  4.  Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  5.  Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους
  6.  Ενημέρωση ενεργειών για το νέο κτίριο  του Ασύλου στην Περιβόλα .
  7. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια Αρχαιρεσιών.
  8. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι επιθυμούντες να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να υποβάλουν αυτή στο Γραφείο του ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ μέχρι την  01-06-2020  και ώρα μέχρι 15.00 μμ.  μαζί με υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986. Επίσης  τα μέλη πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος το οποίο μπορεί να ασκήσουν από 12,00 μ. μέχρι την ώρα 19,00 μμ της ίδιας ημέρας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 στον αυτό τόπο και χρόνο με τα ίδια θέματα χωρίς άλλη πρόσκληση  και θα θεωρηθεί σε απαρτία με όσα μέλη κι αν παραστούν. Ταμειακώς εντάξει, θα θεωρηθούν όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει χρηματικά τις συνδρομές έως και το έτος 2019.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι προτεινόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής της Γεν. Συνέλευσης του Σωματείου μας προκύπτουν από Καταστατική Δέσμευση και θα ισχύσουν εφόσον έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα λόγω Covid – 19 και το επιτρέψει η Πολιτεία, διαφορετικά θα οριστούν νέες ημερομηνίες όταν επιτραπεί και θα ενημερωθείτε με νέα επιστολή που θα σας σταλεί.

 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

     ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ