ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 09/02/20 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ στην αίθουσα εκδηλώσεων Μακαριστού Αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Λιαρομμάτη.

Προηγήθηκε Θεία Λειτουργία στην οποία ιερούργησε ο προσφάτως χειροτονηθείς Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Θεοδωράτος.

 Ο π. Ανδρέας σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην σημασία και διαχρονικότητα της γιορτής του Τελώνου και Φαρισαίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε καφές και γλυκίσματα και ακολούθησε η εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πίτας ,την οποία ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας.  Αμέσως μετά βραβεύτηκαν συμπολίτες μας για την πολύτιμη προσφορά και ωφέλιμη συνδρομή τους στην ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος.

Αναλυτικότερα βραβεύτηκαν :

Η ομάδα εθελοντών Κοινωνικής Προνοίας του ΕΕΣ Πάτρας για την πολύχρονη εθελοντική της προσφορά, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας για την δωρεά σημαντικών ποσοτήτων φαρμάκων, η κα Ευδοκία Δημοπούλου για την συνδρομή της με την ψαλτική τέχνη στις θείες ακολουθίες  καθώς η κα Τούλα Ηλιάδη Μανιάκη για την μακρόχρονη εθελοντική της προσφορά στο ίδρυμα. Τιμήθηκαν ακόμα οι κα Αναστασία Καλλιμάνη και η κα Αντωνία Χρυσικοπούλου, που όμως δεν κατόρθωσαν να είναι μαζί μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Την  εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους  ο Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας κ. Άγγελος Τσιγκρής , ο Αντιπεριφερειάρχης  Αχαΐας κ. Χαράλαμπος,  Μπονάνος,  η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πατρέων  κα Βίβιαν Σαμούρη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΣΠΙΡΑΛ κ. Πέτρος Ψωμάς, ο πρόεδρος του ΕΕΣ Πατρών κ. Γεώργιος Νιάρος, , η πρόεδρος του ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ Χριστίνα Οικονομοπούλου –Μπίκου , η αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΕΑΝΑ Αθανασία Μπότσαρη ,  η αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Πάκυ Καραλή.  Ήσαν ακόμα πολλά μέλη και φίλοι του Ιδρύματος μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στην λαμπερή αυτή εκδήλωση και ευχόμαστε ολόψυχα ευτυχισμένο το 2020 γεμάτο με υγεία και αγάπη.

  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ