Επίσκεψη και προσφορά σχολείων στο Άσυλο Ανιάτων

5

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ασύλου Ανιάτων Πατρών, θέλει να ευχαριστήσει θερμά το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, του 13ου Λυκείου και του 8ου Λυκείου, που επισκέφθηκαν το Ίδρυμα μας. Οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου με τη συνοδεία του Διευθυντή του κ. Κότερου και άλλων καθηγητών τραγούδησαν στους φιλοξενούμενους περιθαλπόμενους τα κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια.Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Ναό της Αγίας Ευφροσύνης και έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους.
Όλοι οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για την Ιστορία και την προσφορά του Ιδρύματος από την Κοινωνική Λειτουργό κα Θάλεια Καλαντζή.
Ιδιαιτέρως θα πρέπει να τονίσουμε τη σημαντική και τόσο απαραίτητη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς προσφορά τροφίμων. Η πράξη αυτή των μαθητών και των διδασκόντων είναι το μήνυμα Αγάπης που πρέπει να περάσει σε όλο τον κόσμο αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής και το προσωπικό εύχονται στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευλογία.

ΤΟ Δ.Σ